welkom op DE BUSSITE VAN NEDERLAND - buschauffeurworden.nl

Wilt u een buschauffeur worden? Wilt u weten wat dat inhoud? Dan heten wij u welkom op onze website. Hier vindt u alle informatie op het gebied van het leven van een buschauffeur. E & R Opleidingen organiseert regelmatig open dagen en wervingsdagen in samenwerking met b.v. Randstad en Connexxion. Onlangs stond E & R Opleidingen samen met Randstad in de Arena in Amsterdam voor een wervingsactie. Kijk op de website voor een verslag van RTV Noord Holland. Buschauffeurworden.nl is een initiatief van E & R Busopleidingen B.V.. Busnieuws, verhalen uit de praktijk, buschauffeur, openbaar, vervoer, bus, OV, buschauffeurworden, bijzondere, verrichting, reintegratie, overstappen, 9292, recruit, student, online, test, randstad, connexxion, consolid, randstad, vacature. Op onze website krijgt u antwoord op al deze vragen.

Ontwerp, webdesign & vormgeving door ItchDezign: www.itchdezign.com

Nadat je je theorielessen hebt gedaan kun je verder gaan met je praktijkopleiding. De opleiding kan heel snel gaan, in 10 dagen!! De lessen worden in overleg gepland en kunnen overdag, ’s avonds en op zaterdag plaatsvinden.

Het examen wordt bij ons op locatie afgenomen, in een vertrouwde omgeving met vertrouwde mensen en zonder stress van andere examenkandidaten.

Praktijk filmpjes
Onze instructeurs hebben ze zelf met een hun mobiel gefilmd.

 

praktijk 3 (de busbaan in de stad):
Rijinstructeur Leo laat ons de binnenstad van Utrecht zien: De Busbaan ...

(lengte = 39 seconden

vorige filmpje | volgende filmpje

     

... maar eerst theorie ...

naar boven

buschauffeurworden.nl
Surf naar E & R Opleidingen
>> klik voor meer informatie >>
GVU
Connexxion