E & R Busopleidingen BV is sinds een aantal jaren gespecialiseerd in het opleiden van aspirant buschauffeurs. Door de ervaring van onze businstructeurs welke zelf veelal buschauffeurs zijn of zijn geweest hebben wij ons kunnen specialiseren in dit vak. Door onze locatie in Nieuwegein zijn wij voor het hele land goed bereikbaar, zo hebben wij klanten vanuit het hele land. Ook doen wij projecten op locatie, hierdoor kan het zijn dat u door het hele land onze bussen ziet rijden.

Het initiatief om deze site te maken is ontstaan door het tekort aan buschauffeurs. Dit tekort ontstaat over het algemeen doordat veel buschauffeurs in de VUT of met pensioen gaan. Veel mensen die door ons opgeleid zijn en wij na een tijdje weer spreken horen wij over het algemeen zeggen “wat een leuk beroep, dit had ik jaren eerder moeten doen”. Wij willen u met deze site eerlijke informatie geven en aantonen dat buschauffeur een leuk beroep is. Wij hopen dat u alle informatie die u wenst op onze site kunt vinden, mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u ons altijd bellen, mailen of bezoeken.

Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 15.00 uur.

welkom op DE BUSSITE VAN NEDERLAND - buschauffeurworden.nl

Wilt u een buschauffeur worden? Wilt u weten wat dat inhoud? Dan heten wij u welkom op onze website. Hier vindt u alle informatie op het gebied van het leven van een buschauffeur. E & R Opleidingen organiseert regelmatig open dagen en wervingsdagen in samenwerking met b.v. Randstad en Connexxion. Onlangs stond E & R Opleidingen samen met Randstad in de Arena in Amsterdam voor een wervingsactie. Kijk op de website voor een verslag van RTV Noord Holland. Buschauffeurworden.nl is een initiatief van E & R Busopleidingen B.V.. Busnieuws, verhalen uit de praktijk, buschauffeur, openbaar, vervoer, bus, OV, buschauffeurworden, bijzondere, verrichting, reintegratie, overstappen, 9292, recruit, student, online, test, randstad, connexxion, consolid, randstad, vacature. Op onze website krijgt u antwoord op al deze vragen.

Ontwerp, webdesign & vormgeving door ItchDezign: www.itchdezign.com

buschauffeurworden.nl
Surf naar E & R Opleidingen
>> klik voor meer informatie >>
GVU
Connexxion